Wie ben ik...

Mijn naam is Kiara en ik heb 1 Duitse Herder, 1 Kruising Mechelse Herder / Cane Corso  en 1 Maltezer. NoXa is een afkorting van 2 van mijn herders "Nora en Xara"

Mijn hele leven heb ik al honden gehad, voornamelijk herders. Niet nodig dus om te zeggen dat ik dol ben op honden. Trouwer dan een hond is er niet....

Doordeweeks train ik 3 avonden met 1 van mijn herders. Ook hier ligt mijn passie en geniet ik van. Het is geweldig om te zien hoe snel honden iets leren en snappen......

Omdat ik zelf overdag veel en vaak loop met mijn eigen honden, ontstond het idee om een uitlaatservice te starten. Op deze manier kon ik van mijn hobby ook mijn werk maken. Ik geniet ervan om de honden te zien spelen, uitleven en zwemmen.

Het grootste plezier hebben ze met elkaar, moe en voldaan aan het einde.

Een hond moet z'n energie kwijt kunnen en wat is er dan heerlijker dan een lange wandeling en kunnen spelen met soortgenoten!

 • "Wij zijn ontzettend blij met jou, Joep is helemaal weg van je! Je gaat zo leuk met alle honden om! "

  Etienne & Leonie
 • " Elke keer weer een verrassing waar ze naar toe gaat, strand, bos of lekker rennen op een losloopveldje."

  Vronie
 • "Wat zijn wij maar vooral Nobu blij met jou Kiara, hij kan lekker ravotten op verschillende plekken en hij is dol op je! "

  Monique
 • "Kyra vind het geweldig om met je mee te gaan en allemaal leuke dingen te doen."

  Saschanne
 • "Superblij met je flexibiliteit en het uitlaten, hierdoor krijgt ze net dat beetje extra wat ik haar niet altijd kan geven"

  Jan Willem
 • Vrije plekken

  Vrije plekken

  Momenteel zijn er weer een aantal plekken beschikbaar Website bekijken.

  Lees meer
 • Vakantie

  Vakantie

  In de week van 24 t/m 28 december ben ik met vakantie en zal er geen uitlaatservice beschikbaar zijn.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.