6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Noxa_Hondenuitlaatservice
4 maanden geleden

Wat enorm leuk te horen...wij zijn ook altijd erg bij met Snow en verbazen ons steeds weer hoeveel energie Snow soms heeft. Groot of klein het maakt Snow niet uit...ze doet gewoon lekker mee.

Reageer
Vronie
4 maanden geleden

Snow is altijd heel blij met de heerlijke wandeling en wij als baasjes met de leuke foto's en filmpjes. Elke keer weer een verrassing waar ze naar toe gaat, strand, bos of lekker rennen op een losloopveldje. Ze komt altijd lekker uitgeraasd weer thuis!

Reageer
Monique
5 maanden geleden

Wat zijn wij maar vooral Nobu blij met jou Kiara, hij kan lekker ravotten op verschillende plekken en hij is dol op je! Wij genieten elke keer weer van de filmpjes en updates waarin we Nobu echt zien genieten. Superblij dat hij bij jou zijn extra energie kwijt kan en we hopen je dan ook nog vaak te zien!🐾

Reageer
Saschanne
8 maanden geleden

Kyra vind het geweldig om met je mee te gaan en allemaal leuke dingen te doen. Fijn dat ze ook haar energie kwijt kan als wij er even niet zijn. Daarnaast is het superfijn dat we altijd op de hoogte worden gehouden van hoe het is gegaan en regelmatig een leuke foto of filmpje van je krijgen. We hopen dan ook dat ze nog vaak met je mee mag!

Reageer
Jan Willem
9 maanden geleden

Superblij met je flexibiliteit en het uitlaten van Meg. Ze komt moe maar voldaan weer thuis. Hierdoor krijgt ze net dat beetje extra wat ik haar niet altijd kan geven. Meg gaat altijd graag met je mee. We hopen nog lang van je te kunnen genieten. Tot dinsdag JW

Reageer